КМДА Київська міська державна адміністрація


1 грудня 2016

30 листопада 2016 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення

30 листопада 2016 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення за участю представників Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Сторони профспілок та Сторони роботодавців, керівників окремих професійно-технічних навчальних закладів.
На засіданні предметом розгляду були наступні актуальні питання:
- про розгляд пропозицій до Переліку видів громадських робіт на 2017 рік та Переліку підприємств, організацій та установ м. Києва, за участю яких планується організація громадських робіт у 2017 році;
- щодо сприяння зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями;
- щодо розгляду спільного листа Київського міського центру зайнятості та Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» по проекту «Бізнес-Шанс», який передбачає надання допомоги у започаткуванні та веденні власного бізнесу воїнам з АТО, які перебувають на обліку в службі зайнятості як безробітні та планують відкрити власну справу;
-  про розгляд питання щодо встановлення тривалості компенсації витрат роботодавцям на оплату праці працевлаштованих безробітних громадян – внутрішньо переміщених осіб.
За результатами засідання Координаційний комітет прийняв узгоджені рішення, направлені на усунення проблемних питань та покращення справ в цих сферах.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.