КМДА Київська міська державна адміністрація


26 червня 2015

Міська тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати

У виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) 25.06.2015 за участю представників Фонду державного майна України, Головного управління Пенсійного фонду України та заступників голів районних в місті Києві державних адміністрацій, відбулось засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у місті Києві.
Предметом розгляду на засіданні були питання;
1. Погашення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових, наукових пенсій та зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду на підприємствах, в установах та організаціях міста Києва;
2. Розгляд ситуації з погашення боргів виплати заробітної плати на шести комунальних столичних підприємствах, які з’явилися у переліку боржників на 01.06.2015;
3. Про організацію співпраці та координації роботи з метою забезпечення виконання Прем’єр-міністра України від 08.06.2015 № 22721/1/1-15 щодо погашення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових, наукових пенсій та зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України, а також боргів зі сплати  єдиного соціального внеску на підприємствах, в установах та організаціях міста Києва.
За результатами засідання комісія прийняла узгоджені рішення направлені на усунення проблемних питань з метою прискорення погашення існуючих боргів із заробітної плати,  до Пенсійного фонду, та єдиного соціального внеску.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.