Головна  →  Події  →  29 травня 2015

27 травня 2015 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення

27 травня 2015 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення за участю представників Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Сторони профспілок та Сторони роботодавців, Київського міського центру зайнятості, Київського міського військового комісаріату, Громадської організації “Київська міська спілка ветеранів АТО”, управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій.

На засіданні предметом розгляду були наступні питання:
- про стан організації громадських робіт в м. Києві в 2015 році;
- про внесення змін до Програми зайнятості населення м. Києва на період до 2017 року;
- щодо сприяння у працевлаштуванні демобілізованим учасникам антитерористичної операції.

За результатами засідання Координаційний комітет прийняв узгоджені рішення, направлені на усунення проблемних питань та покращення справ у сфері зайнятості населення. Зокрема, схвалено та взято за основу проект Змін до Програми зайнятості населення м. Києва на період до 2017 року.

Управлінням праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій доручено спільно з районними центрами зайнятості налагодити спільну співпрацю з Громадською організацією “Київська міська спілка ветеранів АТО” та активізувати інформаційно-роз’яснювальну роботу в частині вирішення питань зайнятості демобілізованих військовослужбовців, що приймали участь в антитерористичній операції.

Спільному представницькому органу роботодавців м. Києва рекомендовано провести інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання роботодавцями соціальних гарантій військовослужбовців, які мобілізовані на військову службу в особливий період, та сприяння у працевлаштуванні демобілізованим учасникам антитерористичної операції.

Перейти до спискуВерсiя для друку