Головна  →  Події  →  5 травня 2015

Міська робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в м. Києві

У виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 30.04.2015 за участю представників Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві, Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Головного управління статистики у м. Києві, Київського міського центру зайнятості та заступників голів районних в місті Києві державних адміністрацій та інших членів робочої групи, відбулось засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в м. Києві.

На засіданні було заслухано керівників (представників) 9 підприємств щодо причин низького рівня розміру середньої заробітної плати  та заходи, що вживаються з метою його підвищення.

За результатами засідання присутнім надано рекомендації щодо поступового підвищення рівня заробітної плати в межах фінансових можливостей, а також доведено до відома інформацію про зміни у законодавстві в частині зменшення навантаження на фонд оплати праці за рахунок нової моделі нарахування єдиного соціального внеску відповідно до Закону України № 219-VIII від 02.03.2015 «Про внесення змін до розділу VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (набрав чинності 13.03.2015). 

Перейти до спискуВерсiя для друку