Головна  →  Події  →  31 березня 2015

Міська тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати

У виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) 27.03.2015 за участю представників Міністерства оборони України та заступників голів районних в місті Києві державних адміністрацій, відбулось засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у місті Києві.
На засіданні було розглянуто ситуацію з погашення боргу із зарплати на 16 підприємствах-боржниках міста, які з’явились у переліку боржників на 01.03.2015 (на зазначені підприємства припадає понад 9,4 % від загальної суми боргу по місту або майже 6,6 млн грн).
Серед зазначених підприємств – боржників значаться п’ять комунальних підприємств, які відносяться до сфері управління виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та районних в місті Києві державних адміністрацій.
За результатами засідання комісія прийняла узгоджені рішення направлені на усунення проблемних питань з метою прискорення погашення існуючих боргів із заробітної плати.

Перейти до спискуВерсiя для друку